Nu het schooljaar alweer een paar weken is opgestart, lijkt de vakantie alweer ver achter ons (ik schrik telkens hoe snel dit gaat). Ik hoop dat jouw zomer vakantie heerlijk was!

Wat we soms niet beseffen is dat er heel wat mensen achter de schermen bezig zijn geweest om ons die deugddoende vakantie te geven: in ons hotel, de verhuurdienst, de eetgelegenheden, een toeristische attractie, …

Wist je dat er een hele gemakkelijke manier bestaat om al die mensen te bedanken? Een online review. En dat moet helemaal niet lang te zijn. Niemand is geïnteresseerd in elk detail van jouw dag. Hou je aan dingen die nuttig zijn om weten voor andere mensen.

Tip voor vandaag
Denk even na waar je goede service, lekker eten of een leuke accommodatie kreeg. Welke activiteit deed je, waar je nu nog met een glimlach aan terug denkt? Geef de mensen die daar voor hebben gezorgd ook een glimlach en laat een goede review achter.

In onze vorige blogpost over reviews vind je waar je dit online kan doen.


In deze video kan je alvast wegdromen van prachtige vakantiebestemmingen :-).

video preview

Het artikel Schrijf een positieve review over je vakantie verscheen eerst op 365 Smiles in de categorie Power Notes.

Ik wens je een dag vol heerlijke smiles,

Caroline Anseeuw

Hallo, ik ben Caroline van 365 Smiles

Ik stuur elke dag een tip de wereld in om iemand blij te maken (en er zelf ook blij van te worden. Op deze pagina vind je een overzicht van alle tipos die in 2023 al verschenen zijn. En kan je GRATIS registeren om dagelijks deze korte positieve vibes in je mailbox te krijgen.

Read more from Hallo, ik ben Caroline van 365 Smiles